søndag 5. juni 2011

Film er gøy!

Film har i lang tid vært populært hos de fleste mennesker. Enten det var VHS, DVD osv. Men nå i det siste bytter folk ut DVD-spilleren og ser heller på streamet video.
En streaming video er en web-video som spiller på skjermen samtidig at dataene kommer til datamaskinen via Internett. I motsetning til nedlastbar video fra Internett, begynner streaming video til å spille når komprimerte data er mottatt, og eliminerer bekymring for virus som kan ledsage nedlastinger.
Watching TV-episoder og filmer er noen av de mest populære bruker for streaming video, men underholdningsindustrien har til tider kommer i konflikt som følge av denne bruken. TV-nettverk som tilbyr episoder av sine programmer på nettet via streaming video ble en av de sentrale årsakene til Writers Guild of America streik i 2007-2008, som episode forfattere og nettverk var i tvister om kompensasjon for episoder vises på nettet. Store filmer er vanskeligere å finne via streaming video enn TV-programmer, som de er som oftest vert ulovlig på film deler steder i strid med filmen selskapets opphavsrettslover.

 Kilder: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar